Tuesday, March 10, 2020

Declaratie

Biserica Ortodoxa Greaca a declarat ieri, 09 Martie 2020 ca virusul Corona nu se transmite prin impartasanie.
Sfantul Sinod al Greciei a precizat ca participarea la Sfanta Euharistie nu poate fi un motiv de transmitere a bolii pentru membrii bisericii.
Luptele au fost aprige si aici, simpatizantii curentului de stanga au cerut inchiderea bisericii, impartasirea cu lingurita proprie, sistarea slujbei de Inviere.
Cred ca bullyingul impotriva bisericii va deveni din ce in ce mai urat. Sunt convinsa ca dusmanii lui Hristos nu se vor opri dupa aceasta declaratie dar nadejdea este in Dumnezeu.

9 comments:

 1. Hristos a inviat draga mea! Sa ai o zi de nastere frumoasă! 💐😘🤗

  ReplyDelete
  Replies
  1. Multumesc frumos! Chiar am avut o zi frumoasa si insorita, de obicei ploua si e intunecat. Sotul a spus ca acum ca suntem ortodocsi a rasarit soarele de ziua mea! 😍

   Delete
 2. Fete dragi va multumesc pentru grija pe care mi-ati aratat-o prin intrebarile voastre.
  Sunt binisor cu sanatatea insa trista pentru ca bisericile sunt inchise.
  Iertati-ma ca nu am reusit sa ajung pe blogurile voastre dar am avut mintea imprastiata din cauza evenimentelor care se petrec acum in lume.
  Doresc sa ma distantez un pic de virtual, ca sa isi gaseasca sufletul linistea, dar nu v-am uitat si ma voi ruga pt voi si cat de curand voi reveni pe blog.
  Va imbratisez cu drag. Domnul sa va binecuvanteze!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se inchid porțile de jos dar nu si cele din cer!
   Foarte bine ca vrei sa folosesti aceasta perioada pentru liniștire, chiar gresim daca ne petrecem timpul numai pe telefon si la tv. Tulburarea care e in lume intra si in inimile noastre.Trebuie sa avem nadejde ca Dumnezeu nu ne va lasa! Te imbratisez cu drag!

   Delete