Friday, September 4, 2020

A venit toamna

 Impropriu spus deoarece la noi anotimpul calduros continua pana aproape in noiembrie (am fost la sfarsitul lui octombrie la plaja) dar nu mai este chiar vara-vara, insa nici toamna nu e. Este ceva intermediar. Seara se simte in aer ca vara se pregateste de plecare. Cicadele se aud mai rar dar inca rezista pe baricade.
Zilele acestea bate vantul. Mereu cand se schimba anotimpul vantul isi face de cap.  Dupa perioada aceasta de vanturi totul isi va reintra in normal, vremea buna de plaja va reveni, oamenii vor merge sa faca baie in mare, soarele va fi la fel de luminos, dar ziua incepe sa se scurteze iar noaptea incepe sa aiba un parfum diferit fata de arsita verii.

Va doresc o toamna minunata!
Cateva poze din toiul verii la grotele albastre in cel mai nordic punct al insulei. 
8 comments:

 1. Superb! Zau ca simt caldura aerului, dar si curentul pe stancile de langa mare.
  Apa e mai albastra decat cerul. :)
  Toamna minunata iti doresc sa aveti si voi! <3

  ReplyDelete
 2. Foarte frumos! Mersi de urari, si tie la fel, o toamna foarte placuta!

  Meli

  ReplyDelete
 3. La tine e locul cel mai bun de pe pământ!!

  ReplyDelete
 4. Doamne, cred ca asa arata Raiul pe pamant!

  ReplyDelete
 5. Superb! Am fost in Corfu, acum aproape 11 ani, in sapta-luna de miere, sfarsit de septembrie - inceput de octombrie, vremea a fost perfecta! Acum mai am doar pozele si... dorul! 😇

  ReplyDelete
 6. Wowwww...ce peisaj de vis...si noi tot in luna de miere am fost in Corfu, acum 5 ani. De atunci n-am mai avut nici un concediu. Mai rafoiesc si eu pozele si inregistrarile si ma incarc cu toate amintirile frumoase. Abia astept un concediu in formula completa de 5 membrii...unul mai mare decat celalalt :)))

  ReplyDelete