Monday, April 12, 2021

Operatiunea casa (1)

In sfarsit avem curent si apa la casa noua.
Vineri a venit curentul si duminica am schimbat pompa de apa care se stricase, de acum putem incepe cu reparatiile.
Cred ca termenul de doua luni pentru a ne instala in noua casa este unul optimist. Avem destul de multe de facut, macar in Iunie sa reusim sa ne mutam.
Pana una alta m-am indeletnicit cu ghivecele cu flori, am plantat doua hortensii si doi trandafirasi si in curte. Hortensiile pe care le-am plantat in curte aratau jalnic. Se uscase pamantul din ghiveciul in care le-am cumparat si ele sufereau. La fel si trandafirasii. Trandafirasii plantati in curte s-au inviorat si arata bine. Sper sa isi revina si hortensiile mai cu seama ca cea albastra sta cam mult in soare dar nu am avut alt loc pentru ea. Pe cea roz am plantat-o la umbra, sub un palmier si un alt arbust.


Vineri am gasit garofitele acestea turtite, parea ca un animal se asezase fix pe ele. Le-am udat bine si sper sa isi revina. 

Priveliste din  sufragerie, de pe canapea.

16 comments:

 1. E minunat! In pozele de data trecuta nu am observat leii - dar nu doar pentru lei e minunat! Deja se invioreaza locul! Privelistea e superba!
  Incetisor, totul va deveni asa cum va doriti! Spor in toate va doresc, Luiza draga! ❤️

  P.S. Pe terasa voastra e un loc foarte potrivit pentru visat cu ochii deschisi! 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Casa cu lei! Avem trei lei care ne păzesc casa!😄
   Multumesc de urare, dragă Diana.
   Pupici 😍

   Delete
 2. Ce minunăție de priveliști aveți!!!! Superb!

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Inca nu e chiar ferice căci mai avem până ne mutăm 😁

   Delete
  2. Important e ca aveti unde! 😇

   Delete
 4. Replies
  1. Adevarat a înviat!
   Te pup! 😘

   Delete
  2. Doamne ajuta Luiza!Cum sunteti?

   Delete
  3. Doamne ajuta! La noi nu sunt focuri dar oricand pot fi puse de o mână criminală. Dezastru ce s-a întâmplat, mai cu seamă abordarea autorităților care au lăsat zone întregi sa ardă fără să miște un deget.
   Sunt interese globale în spatele acestor dezastre provocate de om.
   Va pup. Țineți aproape de biserica și de preoți marturisitori, ca de trădători e plina lumea.

   Delete
 5. Paste fericit si luminos! Cu drag 🙂

  ReplyDelete
 6. Hristos a înviat! Te pup cu drag! 😍

  ReplyDelete
 7. Buna,Luiza! mi-a facut o deosebita placere sa vad ca ti-ai indeplinit dorinta de a avea o casa proprietate personala. Sa o stapiniti sanatosi! Chiar si florile din fotografii imi arata cit de multumita esti de aceasta realizare! Te pup cu drag!

  ReplyDelete
 8. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el mi-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

  wightmagicmaster@gmail.com

  .com Îl poți și Whatsapp:
  +17168691327

  ReplyDelete
 9. salut toată lumea sunt aici pentru a-mi oferi experiența în timp ce tranzacționez pe platforma de tranzacționare valutară, deoarece am văzut suficiente recenzii despre modul în care domnul Barry ajută și ajută individul să facă tranzacții de succes. strategia sa de masterclass câștigă 20.000 € săptămânal și a fost grozav până la capăt, poți lua legătura cu el prin e-mail ,: bitcointrade965@gmail.com

  ReplyDelete